Muotoilija

Tina Shukla

Tina shukla design* on perustettu syksyllä 2008. Olen opiskellut huonekalupuusepäksi ja puualan artesaaniksi. Opiskelin myös Lahden AMK.n Muotoiluinstituutissa kalustemuotoilijaksi jatkaen opintojani sisustusarkkitehdin puolelle. Tilasuunnittelun lisäksi olen suunnitellut sekä valmistanut lukuisia pientuotteita sekä kalusteita. Lähestyn asiakasta alkutapaamisella, jolloin saan käsityksen tarpeista ja toiveista.
Yli kymmenen vuoden kokemuksella haluan tarjota asiakkailleni elämyksiä ja oivalluksia. Intialais-karjalaisten juurieni kautta näen väkisinkin asiat eri tavalla. Kaunein muotoilu syntyy siitä, kun kylmät sävyt tai suorat viivat kohtaavat sopivassa tilassa lämpimät värit ja pehmeät muodot. Puu materiaalina on erityisen lähellä sydäntäni.
Pyrin töissäni toteuttamaan kestävää ja laadukasta muotoilua hyödyntäen lähialueen materiaaleja, sekä käyttämällä apunani Lahden alueen/lähiympäristön työvoimaa yhteistyöyrityksiä. Kaikki käsistäni lähtevät tuotteet on suunniteltu sekä valmistettu Lahdessa ja ainakin Suomessa, kotimaisista raaka-aineista.
 
 
Tilaukset otan vastaan sähköpostitse, kiitos.
tinashukl@gmail.com
tina shukla design*
tina.shukla@tsdesign.fi
+358 44 2759457
y-tunnus: 2222167-2