Tuotemuotoilu

tina shukla design*

Iso osa työstäni on tuotemuotoilua. Suunnittelen vuosittain 1-2 pientuotetta mallistooni. Sen lisäksi suunnittelen – ja osittain myös toteutan mm. liikelahjoja yrityksille.
Liki 20 vuotta Lahdessa asuneena haluan käyttää kaikissa töissäni mahdollisimman paljon lahtelaista osaamista, sekä lähialueen materiaaleja. Viime vuosien aikana olen päässyt tekemään yhä enemmän yhteistyötä Päijät-hämäläisten yritysten kanssa. Koska olen koulutukseltani alkujaan huonekalupuuseppä sekä puualan artesaani, puu on ollut lähellä sydäntäni. Varsinkin suomalainen koivu puhuttaa.
Kun otan vastaan toimeksiannon, käymme asiakkaan toiveet läpi yksityiskohtaisesti. Hyväksyttyjen luonnosten jälkeen hahmottelen tuoteideaa mm. Adoben ohjelmin, sekä AutoCadin avulla. Etsin yhdessä asiakkaan kanssa myös tuotteen valmistajia ja suunnittelen toiveesta tuotteelle myös ulkoasun ja oheismateriaalin, kuten logon, esitteet ja pakkaukset. Esimerkiksi liikelahjoja suunnitellessa olen saattanut ottaa suunnittelun lähtökohdaksi yrityksen hukkamateriaalin hyödyntämisen.
Keikkea suunnittelutyötäni ohjaa mahdollisimman luontoystävällinen ajattelumaailma.
tina shukla design*
tina.shukla@tsdesign.fi
+358 44 2759457
y-tunnus: 2222167-2